Tempo Online

 
SON DAKİKA
Küresel Isınma : Avrupa Uzay Ajansı, buzulların kapladığı alanın uydudan ölçümlerin başladığı 1978'den sonraki en alt seviyesine indiğini ve Avrupa'dan Büyük Okyanus'a kutup üzerinden kestirme deniz yolunun açıldığını duyurdu   Irak : Irak'taki radikal Şii lideri Mukteda Sadr'a bağlı siyasi hareket, Şii koalisyon hükümetinden çekilme kararı aldı   Turizm : Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısının 6 milyona yaklaştığı bildirildi   Afganistan : İngiltere, Taliban'ın Afganistan'daki İngiliz askerlerine saldırılarda Çin yapımı silahlar kullandığını bildirerek, Çin'e şikayette bulundu   Secret : Rhonda Byrne'ın yazdığı ve dünyada çok satanlar arasında ilk sıralarda yer alan ''Secret (Sır)'' adlı kitap, Türkiye'de de 4 aydır okurların en çok tercih ettiği eser oldu  
Atıf Keçeci
''Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım'ın kötü bir kopyası''

Beşiktaş Mali Kongresi yaklaşıyor. Borç 98.5 milyon YTL. Bunun üzerine, bir de Holosko'nun 5 milyon YTL'lik transfer maliyeti eklendi. Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Atıf Keçeci, bekleyen tehlikeyi, ''Beşiktaş uçurumun kenarında bir dala tutunuyor'' sözleriyle açıklıyor

Atıf Keçeci, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e en büyük çıkışını son Divan Kurulu toplantısında yapmıştı. Şampiyonlar Ligi’ndeki Liverpool deplasmanında, kendisi Beşiktaşlı yöneticilerle konuşurken yanlarına gelen Demirören, “Bırak, adamlarla konuş” diyerek yöneticisini çekmişti. Bunun üzerine Keçeci de Demirören’i, 2007 Kasım’ındaki Divan Kurulu’nda, “Liverpool’da tepki vermememin nedeni, ‘Bırak sarhoş yıkıldığı yerde kalsın’ mantığındandır” diyerek topa tutmuştu.

 

O, Süleyman Seba’nın bıraktığı dönem 6.5 milyon dolar olan borcun, bugün 98.5 milyon YTL’ye ulaşmasını, alarm zili olarak değerlendiriyor. Bu hale gelinmesinde, Yıldırım Demirören yönetiminin hatalarının fazla olduğunu düşünüyor. Beşiktaş’ın menajerlerin gelir kapısı haline geldiğini, yapılan bu hatalı transferlerin Beşiktaş’ın geleceğini ipotek altına aldığını belirtiyor.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili olan kardeşi Affan Keçeci’nin, Demirören’le yaşadıklarının duygularını etkilemediğini, bu eleştirilerin altında kişisel bir problemler yatmadığını söylüyor. Kendi deyimi ile Beşiktaş’ta yöneticilik arzu ve zevkini haddinden fazla yaşamış biri olarak, ilk mali genel kurulda, bu mali tablo devam ettiği takdirde, yönetimin sunduğu bütçeyi ibra etmemenin Beşiktaşlılık görevi olacağını söylüyor.

...

Devamı Tempo'da

Mustafa SAPMAZ

Fotoğraf: Şükrü POLAT

 

(1050 – 17 Ocak 2008)

28.01.08



[ BİZE ULAŞIN | İŞ FIRSATLARI | KÜNYE ]
© Bu site, Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. tarafından T.C. yasalarına uygun olarak yayınlanmaktadır.
Sitenin isim ve yayın hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Sitede yayınlanan yazı, fotoğraf, harita, illüstrasyon ve konuların her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi alıntı yapılamaz.