Tempo Online
Toplum Politika Ekonomi Dünya Sağlık Kültür Yaşam Spor Astroloji
KÖŞE YAZARLARI
Seçim öncesi Diyarbakır
Terörün en büyük kurbanı DİYARBAKIR

Güneydoğu seçime, hortlayan terörün gölgesinde giriyor. DTP'liler, gerginliğin seçim sonuçlarını etkilemesinden korkuyor; ''Bize bir fırsat verin'' diyor. Halk, bölgenin terörle anılmasından, önyargılardan bunalmış, şiddetin en çok kendilerine zarar verdiğini vurguluyor.

22 Temmuz seçimleri, Diyarbakır'da önceki seçimlerden farklı bir heyecanla bekleniyor. Bunun en önemli nedeni, geçen seçimde %60'a yakın oy almasına rağmen, barajı aşamadığı için Meclis'e temsilci gönderemeyen DTP'nin, bu kez bağımsız adaylarla meydana çıkması.

...

Devamı Tempo'da

Güçlü ÖZGAN

Fotoğraf: Ergun CANDEMİR

 

(1019 – 14 Haziran 2007)

18.06.07

[ BİZE ULAŞIN | İŞ FIRSATLARI | KÜNYE ]
© Bu site, Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. tarafından T.C. yasalarına uygun olarak yayınlanmaktadır.
Sitenin isim ve yayın hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Sitede yayınlanan yazı, fotoğraf, harita, illüstrasyon ve konuların her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi alıntı yapılamaz.