Tempo Online
Toplum Politika Ekonomi Dünya Sağlık Kültür Yaşam Spor Astroloji
KÖŞE YAZARLARI
Evlenmek ya da evlenmemek
Evlenmeden önce insanın yakın tarihini öğrenin

Hayatının en önemli kararının arifesinde olanlara iki önerimiz var. Evlenmek istemeyenler, son model bir cep telefonu alın. İsteyenler, siz de modernleşmemizin tarihini inceleyin ve tekrar yola çıkın. Prof. Dr. Ünsal Oskay, evliliğin gözden düşmesini ve mutluluğu sadece kendi hakkı sayan yeni bir tür insana, 'anlamsız insana' dönüşme sürecimizi anlattı

Siz hiç şu günlerde evlenmeyi düşündünüz ya da düşünür gibi oldunuz mu?


Bu konuda, doğruya yakın bir karar aldınız mı? Almışsanız, artık alternatifiniz kalmadı demektir. Almamışsanız, henüz bir şansınız var. Biraz şaka gibi olacak belki; son kararınızı oluşturmadan önce, son model bir cep telefonu alıp biraz bekleyin. Kararınızın olumlu olacağını sanmıyorum.


...

Devamı Tempo'da

Ünsal OSKAY

 

(1042 – 22 Kasım 2007)

03.12.07

[ BİZE ULAŞIN | İŞ FIRSATLARI | KÜNYE ]
© Bu site, Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. tarafından T.C. yasalarına uygun olarak yayınlanmaktadır.
Sitenin isim ve yayın hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Sitede yayınlanan yazı, fotoğraf, harita, illüstrasyon ve konuların her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi alıntı yapılamaz.